Gala Miss Leie Ambassadrice 2017

Miss Leie Ambassadrice gooit de bikini’s over boord en trekt naar Hollywood! 

De miss Leie Ambassadrice verkiezing is alweer aan zijn 12de editie toe. Een volledig nieuw bestuur organiseert op 30 september 2017 de finale van deze verkiezing.
Het nieuwe bestuur wil de verkiezing graag moderniseren en zorgt voor een aantal nieuwigheden die het cliché doorbreken. Zo zijn er vanaf dit jaar geen bikini/badpak rondes meer, en werden er professionele castings georganiseerd om de finalistes te selecteren. Dankzij Studio Tornado mogen wij u ons vernieuwde logo voorstellen en ook de website kreeg een frisse look. U heeft het misschien al gemerkt, maar aan ‘Leie Ambassadrice’ werd bewust het woordje ‘miss’ toegevoegd.
Ook de persvoorstelling krijgt een volledig nieuw jasje en de datum van de verkiezing werd strategisch verzet naar eind september. Tijdens de zomermaanden worden de kandidates getraind op catwalk en spreken voor het publiek, zodat iedereen zelfverzekerd het podium kan opstappen tijdens die finale. Dat podium krijgt overigens ook een volledige make-over op de finale avond. Maar daarover verklappen we nog niets.

U ziet, de Miss Leie Ambassadrice verkiezing heeft ambitie en groeit mee met haar tijdsgeest.  Maar de belangrijkste waarde van de verkiezing willen we altijd in ere houden, bij miss Leie Ambassadrice ontstaan vriendschappen, wij zijn 1 grote familie. Eerlijkheid dragen wij hoog in het vaandel, als bestuur zullen wij dan ook nooit punten geven aan de finalisten, dat laten wij over aan een onafhankelijke jury. Een jury waar dit jaar trouwens heel wat bekende gezichten in zetelen. Denk aan ‘blind getrouwd’, ‘Peking express’.. 

Wat onze verkiezing anders maakt dan de anderen, is dat wij graag inhoud geven aan onze show. Geen lege gespreksonderwerpen dit jaar, want Miss Leie Ambassadrice trekt naar Hollywood. Denk; Glitter, glamour en rode lopers! Op de persvoorstelling trekt elke finaliste een film uit de urne, die film wordt haar persoonlijke leidraad doorheen de show. Het verhaal wordt aan elkaar gepraat door 'Ruben De Rynck' en het voltallig showballet van 'Les Folles De Gand' zorgt voor Hollywood spektakel.  

De show gaat door in het vernieuwde Oc De Troubadour
Het ballet van Les Folles De Gand geeft 30/09 een spetterend optreden.

Tickets voor het gala miss Leie Ambassadrice
VIP met diner 95€
Inclusief receptie en een diner met wijnen.
1 drankkaart tijdens de show.
Voorbehouden plaatsen in VIP zone aan het podium.

VIP zonder diner 45€
1 drankkaart tijdens de show.
Voorbehouden plaatsen in VIP zone aan het podium.

Gewone kaart 20€ inclusief 1 gewone consumptie.
INSTAGRAM FEED

@Miss_Leiembassadrice